با سلام خدمت شما
در ابتدا تشکر میکنم از لطف شما نسبت به مجموعه گیگابایت و آواژنگ . این آمار خرابی رو بر اساس چه مدرک و رفرنسی ارائه میکنید . ممنون میشم در مورد این مورد بیشترتوضیح بدید؟
با تشکر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با سلام خدمت شما
نمیدونم چرا قضیه رو به آواژنگ مربوط میکنید!چند ماه پیش البته این موضوع رو کشیده شد به آواژنگ و از بنده مدرک خواستید.بنده فاکتورها اسم ها و شات از ایمیل رو ضمیمه رو کردم اما نه تنها شما بلکه جناب AMD>INTEL هم خود رو به راه دیگری زده و هیچکدام کوچکترین اشاره ایی به آن پست بنده نکردید کلا انگار ندیدید عزیزان!!یادتون هست؟حالا مجدد از بنده مدرک برای چی یمخواهید،نمیدونم؟!
البته هنوز هم میگم آواژنگ بهتر از قبل شده ولی هنوز هم درگیر مشکلات است.
بنده خودم تکنسین فنی و مهندس سخت افزار هستم.چند سالی است که مشغول به تعمییرات هستم و تکنسین فنی سام سرویس هم هستم.انقدر هم میدونم که اگر یک برند ضعف دارد،مشکل از برند است نه شرکت خدمات دهنده!

تمام تاپیک هایی که درباره مشکلات کاربر با مادربردهای گیگابایت بوده بصورت راهنمایی های شهر سخت افزار حل شده . تو این یکسال فقط 1% درصد از کاربران مجبور به مراجعه به گارانتی شدند . این آمار 3000 رو که میفرمائید از چه منبعی نقل میکنید ؟
مطمئنید فقط یک درصد؟میشه لطفا مدرک ارائه کنید که همگی درست شده و فقط 1 درصد به آواژنگ رفته است عزیز؟جای مهم عرض بنده این هستش که بارها در همین انجمن در اکثر موضوعات شما خودت رو کنار کشیدی و جواب بنده رو ندادید!آخریش رو یادتون هست؟گفتم تا زمانی که جواب بنده رو ندادید هیچوقت به سوالات شما پاسخ نمیدهم.حالا هر وقت شما جواب اون هم بحث و سوالات بنده رو دادید منم میگم چرا گفتم آمار خرابیش انقدر زیاده!